marți , 16 octombrie 2018, 09:22
Home / Sport / Minaur-HC Vaslui, joi, ora 18

Minaur-HC Vaslui, joi, ora 18


Mihai Bujor este încântat de faptul că Vasluiul a rupt seria rezultatelor negative și speră ca echipa să aibă un alt parcurs pe final de sezon regulat.
”A fost foarte greu. Pe parcursul meciului, am avut și urcușuri, și coborâșuri. Ne bucurăm că s-a terminat bine pentru noi. Sperăm, cu această victorie, să fim pe o pantă ascendentă, să fim mai prezenți în teren, să avem mai multă încredere în noi și să avem rezultate cât mai bune”, a spus Mihai Bujor.
Jucătorul consideră punctele obținute vitale, pentru configurația ierarhiei pentru play-out, în caz că nu va reuși accederea în primele opt echipe din Liga Zimbrilor: ”Cele trei puncte sunt vitale, înseamnă consolidarea poziției din play-out. Era obligatoriu să câștigăm astăzi, pentru a merge cap la cap în lupta pentru evitarea retrogradării”.
Peste două zile, vasluienii sunt în fața celui mai important examen din acest final de campionat. O eventuală victorie ar aduce Vasluiul în lupta pentru play-off.
”S-a terminat un meci, iar acum forțele noastre se îndreaptă către jocul de la Baia Mare. Va fi un meci dificil, cu o deplasare obositoare. Ne dorim să facem o partidă mare, pentru a mulțumi publicul și orașul că nu am muncit degeaba”, a conchis Mihai Bujor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

O nouă schimbare de lider la liga 4

CSM FC Vaslui este noul lider al ligii a patra, după ce Hușana Huși a …

FCSB U19-Sporting Vaslui 0-1 (0-1)

Sporting Juniorul Vaslui rămâne invincibilă în Liga Elitelor U19 și după etapa a treia. De …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *