joi , 20 septembrie 2018, 11:28
Home / Sport / ”Rezultatul e important pentru noi!”

”Rezultatul e important pentru noi!”


HC Vaslui a obținut o victorie vitală pentru play-out, lupta pentru unul din cele două locuri care te mențin fără baraj în prima ligă fiind destul de acerbă.
” E o victorie importantă. Noi și Făgăraș vom fi în play-out, iar aceste puncte vor cântări foarte mult. Șansele ca să ajungem în play-off sunt mici, iar punctele cu echipele din subsolul clasamentului sunt extrem de vitale pentru play-out”, a spus Bogdan Pralea, antrenorul secund al HC Vaslui.
Tehnicianul-jucător recunoaște că întâlnirea cu Făgăraș a fost dificilă, adversara luptându-se până la final pentru un rezultat pozitiv: ”A fost un meci extrem de dificil. Ne așteptam la o replică așa de dârză din partea adversarilor. Esențial e că am câștigat toate cele trei puncte. E o victorie de moral. Băieții s-au dăruit pentru acest meci și sper să vină și alte victorii”.
Gândurile vasluienilor se îndreaptă acum către meciul cu Minaur, programat joi, 8 martie.
”Mergem la Baia Mare cu un moral bun. Ne gândim la victorie, însă adversara a favorită la play-off și nu știu cât vor mai conta punctele în fața maramureșenilor”, a conchis Pralea..
Configurația clasamentului play-out-ului înaintea disputării ultimelor cinci etape din sezonul regulat: 1.CSM Focșani 7 3 2 2 11 puncte; 2. CSM Suceava 6 3 2 1 11 puncte; 3. HC Vaslui 7 3 1 3 10 puncte; 4.CSM Făgăraș 6 3 1 2 10 puncte; 5.Politehnica Iași 6 0 2 4 2 puncte.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cupa Moldovei a atras cei mai buni copii la taekwon-do

Peste 140 de participanți de la cluburile Sulsa Vaslui, Top Team Iași, Kwangae Iași și …

Bârlădeni de succes în naționala României U21

Doi bârlădeni au contribuit la succesul României Under 21 din dubla cu Portugalia (2-1) și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *