joi , 18 octombrie 2018, 09:38
Home / Local / Actualitate / Copiii Școlii ”Mihail Sadoveanu” au oferit un spectacol de 8 martie

Copiii Școlii ”Mihail Sadoveanu” au oferit un spectacol de 8 martie


Centrul Cultural ”Alexandra Nechita” a găzduit spectacolului omagial ”Bucuria Primăverii”, organizat de elevii Școlii ”Mihail Sadoveanu” Vaslui.
Evenimentul cultural, oferit părinților și cadrelor didactice de la Școala ”Mihail Sadoveanu”, a fost susţinut de elevi, care au încântat publicul spectator prin prestaţia deosebită. De la dansuri populare, coordonate de învățătoarea Emilia Barzu, la muzică folk, instructor Mihaela Flueraș, sau fragmente din piese de teatru, toate aceste momente au fost gustate de un public numeros, răsplătind efortul copiilor cu multe aplauze.
”Părinții și cadrele didactice de la școala noastră au sărbătorit, cu emoție și bucurie, zilele de 1 și 8 martie. Deși condițiile meteo nu au fost cele așteptate, toți cei prezenți au vibrat împreună și s-au bucurat de venirea primăverii, chiar dacă doar în suflete”, a spus Anca Anușcă-Popa, directorul Școlii ”Mihail Sadoveanu” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bani europeni pentru modernizarea iluminatului public din Vaslui

Într-o ședință extraordinară, consilierii locali au aprobat documentația tehnico-economică pentru investiția ”Eficientizarea și extinderea sistemului …

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE

Un bărbat de 47 de ani, din municipiul Vaslui a fost reținut de polițiștii rutieri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *