luni , 16 iulie 2018, 10:53
Home / Sport / ”Rugină” și LMK, campioane la volei

”Rugină” și LMK, campioane la volei


Zilele trecute, sala de sport a Școlii ”Mihail Sadoveanu” Vaslui a fost mai animată ca niciodată. Zeci de elevi, susținători ai echipelor participante la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) la volei, au oferit o atmosferă de vis, demnă de marile arene.
Jucătorii au fost la înălțimea colegilor din galerie, oferind meciuri de neuitat. Prima finală a fost la fete, liceele ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) și ”Emil Racoviță” (LER) luptându-se pentru întâietate. Au fost două seturi în care fetele au luptat pentru fiecare minge, suspansul persistând până la final. S-a impus echipa LMK, pregătită de profesoara Tincuța Posteucă.
Și la băieți, finala dintre Colegiul Economic ”Anghel Rugină” (CEAR) și LMK, a fost disputată. Elevii de la ”Rugină”, coordonați de profesoara Carmen Săvescu și-au arătat valoarea, devenind campioni județeni.
La etapa județeană a ONSS au mai participat Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad (fete și băieți) și Colegiul Tehnic ”Alex.I.Cuza” Bârlad (fete).
Liceul ”Mihail Kogălniceanu” și Colegiul Economic ”Anghel Rugină” vor reprezenta Vasluiul la faza regională, programată în luna aprilie.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Andrei Micu, prezent la Mondialele U20

Andrei Micu, de la CS „Viitorul” Vaslui, reprezintă România la Campionatul Mondial de atletism, competiție …

Liga de Est participă la un stagiu în Polonia

Clubul Liga de Est Vaslui participă la Central Taekwon-Do Summer Camp, BIAŁA PODLASKA, în perioada …