luni , 16 iulie 2018, 10:08
Home / Local / Actualitate / Mărțișoarele au avut lipici la Târgul de Primăvară

Mărțișoarele au avut lipici la Târgul de Primăvară


Cea de-a zecea ediţie a Târgului de primăvară de la Vaslui s-a bucurat de un real succes. Vizitatorii au venit în număr mare la standurile expoziţionale pentru a achiziţiona măcar câte un mărţişor, cadoul cel mai nimerit pentru persoanele iubite de 1 Martie.
Pe lângă expoziţia cu vânzare, organizatorii au pregătit şi momente artistice, care au atras sute de spectatori. Sâmbăta a fost dedicată folclorului, grupul Mugurel, ansamblul “Hora Vasluiului” şi solistele Silvia Ene și Teodora Panainte oferind un spectacol de calitate.
În a ultima seară, vasluienii au avut ocazia să asiste la show-ul actorilor de la Centrul Cultural ”Podul Înalt” Munteni de Jos, care au prezentat piesa “Prostia omenească”. De asemenea, vizitatorii târgului au putut urmări show-ul lui Leon Magdan, fost concurent la “Românii au talent”, considerat “profesorul de joacă”, oferind un spectacol interactiv pentru copii.
“Un eveniment care a început timid, dar care a ajuns deja la ediția a zecea. Dacă, inițial, număram pe degete numărul de expozanți, astăzi avem numai din județ 50 de persoane prezente în expoziția cu vânzare. Este important că reușim, alături de partenerii noștri, Silver Mall, să oferim cadrul potrivit pentru a expune. Am reușit în fiecare zi să organizăm ateliere de creație, unde au participat elevi de la școlile din oraș. Este îmbucurător faptul că meșterii au înțeles că partea comercială trebuie îmbinată cu mesajul mărțișorului, meșteșug pe care avem bucuria de a-l purta de la o generație la alta”, a declarat Lucian Onciu, directorul Centrului Creaţiei Populare Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Pericolul pestei porcine discutat în Colegiul Prefectural Vaslu

Prefectul Eduard-Andrei POPICA a convocat astăzi într-o ședinţă de urgență Colegiul Prefectural. Subiectul principal al …

Punct de colectare pentru sinistrați la sediul DJST Vaslu

Instituția Prefectului-județul Vaslui pune la dispoziţie un punct de colectare pentru donațiile destinate persoanelor care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *