miercuri , 19 iunie 2019, 07:30
Home / Local / Actualitate / Carte de identitate falsă, descoperită la controlul de frontieră

Carte de identitate falsă, descoperită la controlul de frontieră


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit asupra unui bărbat o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, care s-a dovedit a fi falsă.
În data de 21 februarie a.c, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autoturism marca Volkswagen, cetățeanul din R. Moldova Ion S., în vârsta de 37 de ani.
În baza unei analize de risc pe linia migrației ilegale, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, în urma căruia a fost descoperită, ascunsă și nedeclarată, asupra acesteia, o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române.
Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au stabilit că documentul în cauză este fals.
Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că în cursul verii trecute, dorind să meargă în Germania la muncă, a luat legătura cu o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, care i-a promis că, în schimbul sumei de 300 euro, îi va face rost de o carte de identitate românească.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bărbat din Grivița, plasat sub control judiciar pentru violență în familie

Un bărbat de 38 de ani, din localitatea Grivița, județul Vaslui a fost reținut pentru …

Video:Comuna Roșiești a fost în sărbătoare!

Ziua comunei Rosiesti a fost marcatã, cu cea de-a XV-a editie a Sãrbãtorii Comunei.  Cateva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *