joi , 22 martie 2018, 18:00
Home / Local / Actualitate / Vasluieni, în audiență la prefect

Vasluieni, în audiență la prefect


Prefectul Eduard-Andrei Popica a susținut audiențe cu cetățenii în municipiul Vaslui. Aproape 30 de vasluieni au venit să-și povestească necazurile în fața reprezentantului Guvernului în teritoriu. De la litigii funciare, reclamaţii la adresa primarilor, până la solicitarea unui loc de muncă sau acuze aduse justiţiei, care, în opinia petiţionarilor, nu le-a făcut dreptatea pe care ei ar fi dorit-o. Cu toţii aşteaptă de la prefect rezolvare fulger.
”Și astăzi am avut în audiență foarte mulți cetățeni nemulțumiți. Au predominat problemele cu înmatricularea auto, însă au fost suficiente cazuri legate de anumite litigii funciare. Este greu să-i convingi pe cetăţenii care vin cu diferite probleme că nu au dreptate sau că pentru necazul lor există rezolvare la alte instituții ale statului și nu la Prefectură. Încercăm să găsim soluții la toate problemele, în limita legilor, care cât de bun ear fi, nu pot mulțumi toate părțile”, a spus prefectul Eduard-Andrei Popica.
De cele mai multe ori, cazurile puse pe tapet de cetăţeni nu stau în puterea prefectului, care ia act de cele prezentate, caută eventuale soluţii şi, după caz, le înmânează spre soluţionare altor instituţii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Exercițiu tactic al pompierilor la Centrul de Servicii și Recuperare Vaslui

Astăzi, 22 martie, începând cu ora 11.25, s-a desfăşurat un exerciţiu tactic cu forţe şi …

Cetățean american, prins cu ședere ilegală la Bârlad

Poliţiştii de imigrări din Vaslui au depistat un bărbat de 58 de ani din Statele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *