miercuri , 23 ianuarie 2019, 01:31
Home / Local / Actualitate / Accident rutier grav la Rebricea

Accident rutier grav la Rebricea


Marti seara, la ora 23.11, polițiștii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că pe raza localității Rebricea a avut loc un accident de circulaţie.
Din primele cercetări efectuate poliţiştii rutieri deplasați la fața locului au fost stabilite următoarele:
Un bărbat de 67 de ani, din comuna Horlești, județul Iași se deplasa pe D.J 248, pe raza localității Rebricea, din direcția Iași către Vaslui, iar la un moment dat, a pătruns parțial pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Iași. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 67 de ani a părăsit partea carosabilă.
Din accident a rezultat decesul unui bărbat de 66 de ani, din comuna Voinești, județul Iași, pasager în partea stângă spate a autoturismului, precum și vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui alt bărbat de 59 de ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii evenimentului, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămarea corporală din culpă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …