marți , 14 august 2018, 23:29
Home / Sport / Hăisan, alături de proiectul galben-verzilor

Hăisan, alături de proiectul galben-verzilor


Cristian Hăisan s-a alăturat foștilor colegi Marko Ljubinkovic și Ionuț Balaur, în susținea proiectului Asociației Sportive a Suporterilor Fotbal Club Vaslui.
”Întotdeauna la Vaslui a fost un public foarte special și iubitor de fotbal, mereu prezenți la antrenamentele și meciurile echipei în număr mare, iar față de alte echipe unul foarte civilizat și mereu preocupat să-și încurajeze echipa. M-am simțit special de fiecare dată când pășeam pe teren datorită lor și a atmosferei frumoase pe care o făceau. Despre proiectul ”galben-verde” nu pot spune decât că mă bucur și mi-aș dori să prindă un real contur și îmi doresc să văd din nou Vasluiul ușor, ușor în Liga 1. O să fiți mereu în sufletul meu și-mi voi aduce tot timpul aminte cu plăcere de FC Vaslui și suporterii vasluieni”, a spus Hăisan.
Toți cei care doresc să se alăture proiectului de readucere a fotbalului vasluian în ligile superioare ne pot contacta pe adresa de e-mail a echipei: assfcvaslui@gmail.com sau făcând donații pe contul de paypal: sustinfcvaslui@gmail.com.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Doi vasluieni la Europenele din Croația

Handbaliștii vasluieni Tudor Buguleț și Cătălin Brăescu fac parte din lotul României Under 18 la …

Naționala feminină de futsal, în cantonament la Vaslui

De astăzi și până pe 13 august, la Vaslui se va afla echipa națională de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *