marți , 19 februarie 2019, 04:12
Home / Sport / Maraton fotbalistic la Winter Cup

Maraton fotbalistic la Winter Cup


Cea de-a șaptea ediţie a Winter Cup se dovedeşte a fi una dintre cele mai puternice. Aproape 40 de echipe din județ s-au luptat pentru accederea în următoarea fază a competiției, la cele șase categorii: Open, Under 19, Old-boys, Futsal, Under 19 futsal, Fete – Open.
Cea mai lungă zi de la turneul vasluian s-a consumat sâmbătă, când jocurile au început la ora 9 şi s-au încheiat la ora 24. Au fost 15 ore de fotbal, cu mulţi spectatori, iar echipele participante au oferit 17 partide de calitate, în care s-au marcat peste o sută de goluri.
În primul weekend a avut loc faza județeană, iar în al doilea vor intra în competiție și echipele din afara județului. Fazele finale vor avea loc în al treilea weekend, 23-25 februarie, când va fi prezent și președintele FRF, Răzvan Burleanu.
Arbitrajele sunt asigurate de brigăzi din județele Galați, Bacău, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui. Premiile oferite celor mai bune echipe vor consta în vouchere pentru achiziționarea de echipament sportiv, cupe și diplome.
Asociația Județeană de Fotbal Vaslui este sprijinită în organizare de Federația Română de Fotbal, Primăria Vaslui, Direcția Județeană de Sport și Tineret, CS “Viitorul”, precum și de o serie de firme locale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, regina handbalului feminin

Școala ”Mihail Sadoveaanu” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal fete și …

CSM Vaslui, victorioasă la Suceava

CSM Vaslui s-a impus fără probleme la Suceava, câștigând la o diferență de 12 goluri, …