joi , 13 decembrie 2018, 03:08
Home / Sport / Comstar a câștigat Cupa Prieteniei

Comstar a câștigat Cupa Prieteniei


Vasluiul cucerește al doilea trofeu la Cupa Prieteniei de la Brașov. După Sporting Juniorul Vaslui, a venit rândul lui Comstar Vaslui să se impună la acest turneu. Elevii profesorului Sorin Sava au fost cei mai buni la categoria de vârstă 2004.
Vasluienii au avut un start de competiție cu stângul, pierzând în fața echipei Cautis Steaua Sudului București, scor 0-2, după care au smuls un punct din confruntarea cu Sport Kids Drobeta Turnu Severin, pentru a se impune la masa verde cu Speranța Târlungeni.
Comstar a prins sferturile competiției de pe locul 2 în grupe, întâlnind Galactic București, adversară pe care a surclasat-o cu scorul de 9-0.
În semifinale, fotbaliștii vasluieni au trecut de ACS Tâmpa Brașov cu scorul de 2-1. Finala i-a adus din nou în fața pe cei de la Cautis SS București. De această dată, Comstar și-a luat revanșa, impunându-se cu scorul de 3-0.
Este primul trofeu din acest an pentru echipa condusă de Sorin Sava, care are ca obiectiv prezența la turneul final la Campionatul Național la Under 13.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Vicecampioana României vine la Vaslui

CSM Vaslui nu a avut noroc la tragerea la sorți pentru sferturile Cupei României. Formația …

Bibirig: ”Felicit jucătorii pentru calificare!”

Leonard Bibirig a ținut să-și felicite jucătorii, după calificarea CSM-ului Vaslui în sferturile Cupei României. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *