luni , 25 iunie 2018, 15:28
Home / Local / Actualitate / Reținut pentru infracțiuni cu violență

Reținut pentru infracțiuni cu violență


Polițiști din cadrul Poliției municipiului Vaslui au reținut un bărbat de 35 de ani, cercetat pentru comiterea de infracțiuni cu violență.
Polițiștii Biroului de Ordine Publică Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.
Polițiștii au stabilit faptul că, în seara de 04 februarie a.c., bărbatul s-a deplasat la un bar de pe raza municipiului Vaslui unde a adresat injurii și a exercitat acte de violență asupra gestionarei, o femeie de 40 de ani, din aceeași localitate. Femeia este fosta concubină a bărbatului.
În timpul conflictului, bărbatul a distrus monitorul unui calculator din local și a tulburat ordinea și liniștea publică.
Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Demonstrativă la automodelism

Prefectul Eduard-Andrei POPICA a onorat invitația organizatorilor Campionatului Național de automodele-Cupa Vasluiului, participând la o …

Parc istoric la Fălciu

La Falciu a fost inaugurat primului Parc istoric din județul Vaslui, menit să amintească de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *