luni , 15 octombrie 2018, 23:14
Home / Sport / Încă două achiziții la Flacăra

Încă două achiziții la Flacăra


Flacăra Munteni de Sus are ambiții mari pentru a doua parte a ligii a patra. Oficialii clubului au făcut transferuri importante în această pauză și au anunțat ca obiectiv promovarea în liga a treia.
După oficializarea transferurilor lui Bogdan Moroșan și Gabriel Crăciun, fotbaliști cu experiență în prima ligă, ocupanta locului secund a mai adus încă un fotbalist cu pedigree de liga I, portarul Mihai Tătaru. În plus, formația din Munteni de Sus l-a mai cooptat pe Gabriel Cosovăț, care în prima parte a evoluat pentru ASS FC Vaslui.
Mihai Tătaru, în vârstă de 38 de ani, are un CV interesant. Cariera de fotbalist a început-o la CFR Cluj în Liga 2 (1998-1999). Acesta a mai evoluat şi în Liga 1 la echipe ca FC Vaslui, Politehnica Iaşi şi Universitatea Craiova.
Din cauza unei accidentări grave în trecut, Tătaru a luat o pauză, iar acum a considerat că ar putea ajuta o echipă de Liga 4 să lupte pentru promovarea în Liga a 3-a.
Gabriel Cosovăţ a mai evoluat la echipa de fotbal Viitorul Văleni, timp de două sezoane, după care s-a transferat la ASS FC Vaslui, unde a reuşit să marcheze de două ori, un gol fiind marcat chiar împotriva noii sale echipe, în etapa a 9-a de campionat, meci pierdut de Flacăra, scor 1-3.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

O nouă schimbare de lider la liga 4

CSM FC Vaslui este noul lider al ligii a patra, după ce Hușana Huși a …

FCSB U19-Sporting Vaslui 0-1 (0-1)

Sporting Juniorul Vaslui rămâne invincibilă în Liga Elitelor U19 și după etapa a treia. De …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *