vineri , 19 octombrie 2018, 02:53
Home / Sport / HC Vaslui-Dinamo 28-30 (12-14) Au ”murit” frumos!

HC Vaslui-Dinamo 28-30 (12-14) Au ”murit” frumos!


HC Vaslui a fost aproape de un rezultat mare în fața campioanei, Dinamo, însă s-a pierdut pe final, pierzând la două goluri diferență, scor 28-30.
HC Vaslui a făcut un meci bun, însă a fost lipsită de neșansă, pe final, pierzând cu scorul de 28-30.
Campioana a început mai bine meciul și conducea cu patru goluri avans. Vasluienii au marcat prima oară după șase minute de joc, prin Dediu, care a fructificat o aruncare de la șapte metri.
În minutul 14, gazdele s-au apropiat la două goluri, scor 5-7, pentru ca Moldovanu, cu o dublă, să egaleze la 10, în minutul 23.
Vasluienii au preluat prima oară conducerea, cu șapte minute înainte de pauză, scor 11-10, însă s-au pierdut cu firea, oaspeții plecând la vestiare cu două goluri avans, scor 14-12.
Debutul părții a doua aparține echipe pregătite de Bozo Rudic, care preia conducerea după numai cinci minute, scor 17-15.
Înainte de ultimul sfert al meciului, Amihăesei desprinde Vasluiul la trei goluri, scor 21-18.
Dinamo nu renunță la luptă, iar în minutul 53 egalează la 27, pentru ca finalul să-l gestioneze foarte bine și să puncteze de două ori, pentru 28-30.
În ciuda înfrângerii, Vasluiul a lăsat o impresie foarte bună, dovedind că știe să joace în fața oricărui adversar, primind aplauze de la o sală plină.
De la gazde s-au remarcat Pralea, care a fost excelent în poartă, Claudiu Dediu, cu 9 goluri marcate, Ungureanu și Mihai Bujor, cu câte 5 reușite fiecare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Pralea nu se teme de jocurile din faza preliminară

Bogdan Pralea susține că CSM Vaslui va avea maxim de puncte la finalul fazei preliminare. …

Vaslui găzduiește CN de judo al MAI

Sala Sporturilor din Vaslui găzduiește turneul final al Campionatului Național de judo al Ministerului Afacerilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *