luni , 27 mai 2019, 07:34
Home / Sport / HC Vaslui-Dinamo 28-30 (12-14) Au ”murit” frumos!

HC Vaslui-Dinamo 28-30 (12-14) Au ”murit” frumos!


HC Vaslui a fost aproape de un rezultat mare în fața campioanei, Dinamo, însă s-a pierdut pe final, pierzând la două goluri diferență, scor 28-30.
HC Vaslui a făcut un meci bun, însă a fost lipsită de neșansă, pe final, pierzând cu scorul de 28-30.
Campioana a început mai bine meciul și conducea cu patru goluri avans. Vasluienii au marcat prima oară după șase minute de joc, prin Dediu, care a fructificat o aruncare de la șapte metri.
În minutul 14, gazdele s-au apropiat la două goluri, scor 5-7, pentru ca Moldovanu, cu o dublă, să egaleze la 10, în minutul 23.
Vasluienii au preluat prima oară conducerea, cu șapte minute înainte de pauză, scor 11-10, însă s-au pierdut cu firea, oaspeții plecând la vestiare cu două goluri avans, scor 14-12.
Debutul părții a doua aparține echipe pregătite de Bozo Rudic, care preia conducerea după numai cinci minute, scor 17-15.
Înainte de ultimul sfert al meciului, Amihăesei desprinde Vasluiul la trei goluri, scor 21-18.
Dinamo nu renunță la luptă, iar în minutul 53 egalează la 27, pentru ca finalul să-l gestioneze foarte bine și să puncteze de două ori, pentru 28-30.
În ciuda înfrângerii, Vasluiul a lăsat o impresie foarte bună, dovedind că știe să joace în fața oricărui adversar, primind aplauze de la o sală plină.
De la gazde s-au remarcat Pralea, care a fost excelent în poartă, Claudiu Dediu, cu 9 goluri marcate, Ungureanu și Mihai Bujor, cu câte 5 reușite fiecare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CSM FC Vaslui – FC Gârceni 2-1 (1-0)

FC Gârceni a fost învinsă de CSM FC Vaslui în ultimul minut al jocului, scor …

CSM Vaslui, premiată de FRH!

CSM Vaslui a fost premiată de Federația Română de Handbal, după ce a fost declarată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *