marți , 20 noiembrie 2018, 02:52
Home / Sport / Politehnica Iași-HC Vaslui, joi, ora 17 ”Va fi un meci dificil!”

Politehnica Iași-HC Vaslui, joi, ora 17 ”Va fi un meci dificil!”


Gabriel Bujor își avertizează colegii de echipă că vor avea un meci dificil la Iași. Ultima clasată în Liga Zimbrilor își joacă șansa pentru salvarea de la retrogradare, iar fiecare punct contează.
”Ca oricare meci, este greu, pentru că la echipele care sunt puțin mai jos în clasament, motivarea vine puțin mai greu, față de jocurile cu adversare puternice, precum Dinamo sau Steaua. Sper să fim cu gândul la meci și să ne concentrăm cu maximă atenție la meci, fiindcă e un joc foarte important pentru noi. E o finală de campionat. E un meci de nouă puncte. Iașul vine cu noi în play-out, iar aceste puncte vor cântări foarte mult. Trebuie să câștigăm. Dacă vom face un rezultat bun, restul vine de la sine și sperăm să avem o pantă ascendentă”, a spus Gabriel Bujor.
Întrebat dacă meciul este unul al orgoliilor, acesta a precizat că rivalitate există doar între galeriile de la fotbal și mai puțin pe teren, fiecare jucător încercând doar să apere șansele echipei din care fac parte: ”Nu putem vorbi de rivalitate. Ea vine de la fotbal, din ce am auzit de la băieți. Când am venit la Vaslui, nu știam acest lucru. Este o rivalitate doar din punct de vedere al suporterilor. Noi ne știm între noi și în teren doar luptăm pentru echipa la care evoluăm”.
Gabriel Bujor este încântat de nou antrenor, considerând de bun augur aducerea lui Bozo Rudic pe banca Vasluiului.
”Este o schimbare în bine. Ne dorim să punem cât mai repede la punct ceea de dorește antrenorul, ca la ora meciului să fim pregătiți și să facem un meci foarte bun”, a conchis Bujor.
Partida Politehnica Iași-HC Vaslui se dispută în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Iași.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul s-a calificat cu emoții în sferturile Cupei

Sporting Juniorul Vaslui s-a calificat cu emoții în sferturile de finală ale Cupei României Under …

Bârlădeanul Andrei Ciobanu a revenit cu gol la naționala U21

Bârlădeanul Andrei Ciobanu a fost eroul amicalului dintre România U21 și Belgia U21, încheiat la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *