miercuri , 14 noiembrie 2018, 00:28
Home / Local / Actualitate / Autoturism Audi căutat de autoritățile române, oprit din drumul către R. Moldova

Autoturism Audi căutat de autoritățile române, oprit din drumul către R. Moldova


Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi reţinut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Audi, căutat de autoritățile române.
În ziua de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din ţară, cetățeanul român Răzvan D., în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Audi S3, înmatriculat în România.
La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind „bun căutat pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale”, semnalare introdusă de Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov, la data de 25.08.2017.
Au fost efectuate verificări suplimentare, iar polițiști din cadrul I.P.J. Ilfov au comunicat colegilor noștri că autoturismul nu este furat, ci face obiectul a două dosare penale deschise la Parchetul de pe lângă judecătoria Buftea privind săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere.
Cu privire la aspectele constatate, tânărul a declarat că folosește autoturismul în baza unei procuri şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este în vreun litigiu.
Autoturismul a fost reţinut la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, urmând să fie preluat de un echipaj din cadrul I.P.J. Ilfov în vederea continuării cercetărilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reținut pentru infracțiuni cu violență

Un bărbat de 27 de ani, din localitatea Horga, comuna Epureni a fost reținut pentru …

Căutat de autoritățile italiene, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *