vineri , 23 februarie 2018, 08:35
Home / Sport / Ambiții mari la Vaslui

Ambiții mari la Vaslui


Bozo Rudic, noul antrenor al HC Vaslui, are ambiții mari și vrea să ducă echipa în play-off.
”Conducerea mi-a stabilit ca obiectiv evitarea retrogradării, însă vreau să cred că nu am venit degeaba și vreau să luăm fiecare meci în parte și să le tratăm cu seriozitate. Vreau să urcăm cât mai sus. Cu echipa asta nu vreau să mă bat la retrogradare, ci vreau cât mai sus”, a spus tehnicianul sârb.
Acesta are probleme cu jucătorii accidentați, dar și cu timpul, fiindcă nu a beneficiat de o perioadă mai lungă, pentru buna pregătire a echipei.
”Cea mai mare problemă e timpul. În primele 14 zile am muncit fizic și nu am avut timp pentru partea tehnică. Am avut și un lot subțire, cu accidentați. Gabi Bujor a gost cu lotul, în Italia. N-am muncit prea mult tactic. Am susținut antrenamente tehnico-tactice doar săptămâna asta și mai avem încă trei zile până la primul joc”, a compleat Rudic.
Legat de jocul cu Politehnica Iași, de joi, 1 februarie, antrenorul Vasluiului, mizează pe forța și unitatea grupului, astfel încât să debuteze cu dreptul: ”Oricare meci e dificil. Campionatul este lung. Vom vedea ce va fi. Mergem la Iași pentru a câștiga. Este un meci de șase puncte. Și pentru noi, dar și pentru ei. Important e ca băieții să fie sănătoși, iar la Iași vom vedea cum va fi”.
Bozo Rudic este conștient că are nevoie de timp ca jucătorii să fie obișnuiți cu stilul său de lucru.
”Sunt nou la echipă. Trebuie să mă obișnuiesc cu unii jucători, la fel cum și ei trebuie să se familiarizeze cu stilul meu”, a conchis tehnicianul.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

HC Vaslui-Potaissa Turda, joi, ora 18 Vaslui, într-un picior!

Joi, de la ora 18, HC Vaslui are programat jocul cu Potaissa Turda, contând pentru …

Adio calificare!

Handbaliștii juniori II de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui nu mai au nicio …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *