marți , 18 septembrie 2018, 23:52
Home / Local / Învăţămant / Școlile din Vaslui, cu wc-uri în curte

Școlile din Vaslui, cu wc-uri în curte


Ministrul Eduacției, Liviu Marian Pop, afirmă într-o postare pe rețelele de socializare că în România mai există școli cu wc-uri în curte. Din statistica întocmită de ministru, în tară mai sunt 2.418 unităţi şcolare cu grupurile sanitare în exterior, dar că problema va fi rezolvată în următorii trei ani prin aplicarea programului de guvernare PSD-ALDE.
“La 159 de la Unirea Principatelor Române avem 2.418 unităţi şcolare cu gruprile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autorităţile locale, judeţene şi centrale vor face că toate unităţile şcolare din România să aibă condiţii decente pentru educaţia elevilor şi preşcolarilor”, este mesajul postat de ministrul Educaţiei pe pagina sa de Facebook.
Ministrul Educaţiei a însoţit postarea sa cu un tabel referitor la numărul de astfel de unităţi şcolare din fiecare judeţ al ţării. În clasamentul naţional, pe primul loc se află judeţul Vaslui cu 389 de şcoli cu wc-uri în curte, urmat de Suceava, cu 217 de şcoli, şi Botoşani, respectiv Iaşi, cu câte 207 şcoli fiecare. La polul opus, se găsesc Ilfov (o şcoală), Mureş (două şcoli) şi Giurgiu (opt şcoli).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CJ Vaslui vrea bani pentru aparatură medicală la Ambulatoriu

Consiliul Județean (CJ) Vaslui intenționează să atragă fonduri europene pentru achiziția de aparatură medicală la …

Pentru iubitorii de romane polițiste

Fost polițist și apreciat scriitor, bârlădeanul Marinel Gîlcă vine în fața publicului vasluian pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *