luni , 19 noiembrie 2018, 22:24
Home / Local / Învăţămant / Școlile din Vaslui, cu wc-uri în curte

Școlile din Vaslui, cu wc-uri în curte


Ministrul Eduacției, Liviu Marian Pop, afirmă într-o postare pe rețelele de socializare că în România mai există școli cu wc-uri în curte. Din statistica întocmită de ministru, în tară mai sunt 2.418 unităţi şcolare cu grupurile sanitare în exterior, dar că problema va fi rezolvată în următorii trei ani prin aplicarea programului de guvernare PSD-ALDE.
“La 159 de la Unirea Principatelor Române avem 2.418 unităţi şcolare cu gruprile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autorităţile locale, judeţene şi centrale vor face că toate unităţile şcolare din România să aibă condiţii decente pentru educaţia elevilor şi preşcolarilor”, este mesajul postat de ministrul Educaţiei pe pagina sa de Facebook.
Ministrul Educaţiei a însoţit postarea sa cu un tabel referitor la numărul de astfel de unităţi şcolare din fiecare judeţ al ţării. În clasamentul naţional, pe primul loc se află judeţul Vaslui cu 389 de şcoli cu wc-uri în curte, urmat de Suceava, cu 217 de şcoli, şi Botoşani, respectiv Iaşi, cu câte 207 şcoli fiecare. La polul opus, se găsesc Ilfov (o şcoală), Mureş (două şcoli) şi Giurgiu (opt şcoli).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cod galben de ninsori

Administratia Națională de meteorologie a emis atenționări Cod Galben de ninsori, lapoviță,ploi și intensificări ale …

Ultimul concert al profesorului Romeo Tălmaciu

Sute de vasluieni l-au condus pe ultimul drum pe profesorul Romeo Talmaciu, fondatorul Fanfarei Rotaria. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *