joi , 22 martie 2018, 17:51
Home / Local / Actualitate / Femeie inconştientă cu arsuri pe toată suprafaţa corpului după un incendiu izbucnit în locuinţa sa

Femeie inconştientă cu arsuri pe toată suprafaţa corpului după un incendiu izbucnit în locuinţa sa


O femeie din comuna Stănileşti a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corporală, în urma unui incendiu izbucnit, miercuri dimineaţă, în locuinţa sa, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.
La faţa locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD cu un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă cu 10 subofiţeri şi un ofiţer din cadrul Secţiei de pompieri Huşi.
‘Victima este o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a fost găsită în stare de inconştienţă, cu arsuri pe aproape toată suprafaţa corporală. Ea este transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, cpt. Petru Iftene.
La locul incendiului a fost direcţionată şi ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la Vaslui, încadrată cu medic.
‘La sosirea pompierilor militari la faţa locului victima se afla in exteriorul casei, inconştientă. A fost preluată de către paramedicii militari şi, ulterior, predată echipajului cu medic. Incendiul se manifesta în interiorul casei, la o cameră cu destinaţia de bucătărie, precum şi la acoperiş, cu risc de propagare la întreaga casă, formată din trei camere şi un hol. Cauza care a dus la generarea incendiului a fost cel mai probabil aprinderea focului din sobă cu substanţe inflamabile’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.
Potrivit aceleiaşi surse, în urma evenimentului, toată bucătăria locuinţei a fost distrusă, arzând mobilierul, tavanul din lemn, uşile şi mai multe produse textile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Exercițiu tactic al pompierilor la Centrul de Servicii și Recuperare Vaslui

Astăzi, 22 martie, începând cu ora 11.25, s-a desfăşurat un exerciţiu tactic cu forţe şi …

Cetățean american, prins cu ședere ilegală la Bârlad

Poliţiştii de imigrări din Vaslui au depistat un bărbat de 58 de ani din Statele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *