luni , 21 ianuarie 2019, 05:00
Home / Local / Actualitate / Femeie inconştientă cu arsuri pe toată suprafaţa corpului după un incendiu izbucnit în locuinţa sa

Femeie inconştientă cu arsuri pe toată suprafaţa corpului după un incendiu izbucnit în locuinţa sa


O femeie din comuna Stănileşti a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corporală, în urma unui incendiu izbucnit, miercuri dimineaţă, în locuinţa sa, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.
La faţa locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD cu un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă cu 10 subofiţeri şi un ofiţer din cadrul Secţiei de pompieri Huşi.
‘Victima este o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a fost găsită în stare de inconştienţă, cu arsuri pe aproape toată suprafaţa corporală. Ea este transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, cpt. Petru Iftene.
La locul incendiului a fost direcţionată şi ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la Vaslui, încadrată cu medic.
‘La sosirea pompierilor militari la faţa locului victima se afla in exteriorul casei, inconştientă. A fost preluată de către paramedicii militari şi, ulterior, predată echipajului cu medic. Incendiul se manifesta în interiorul casei, la o cameră cu destinaţia de bucătărie, precum şi la acoperiş, cu risc de propagare la întreaga casă, formată din trei camere şi un hol. Cauza care a dus la generarea incendiului a fost cel mai probabil aprinderea focului din sobă cu substanţe inflamabile’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.
Potrivit aceleiaşi surse, în urma evenimentului, toată bucătăria locuinţei a fost distrusă, arzând mobilierul, tavanul din lemn, uşile şi mai multe produse textile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziele Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui

Liceul ”Ștefan Procopiu” (LSP) Vaslui a marcat 47 de ani de existență, organizând o nouă …

Portret de familie: meniuri sănătoase cu carne de pui

Meniurile cu carne de pui reprezintă alegerea preferată a tuturor, datorită numeroaselor avantaje: carnea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *