luni , 17 iunie 2019, 02:39
Home / Sport / Parcurs excelent pentru ASS FC Vaslui

Parcurs excelent pentru ASS FC Vaslui


ASS FC Vaslui a terminat turul ligii a patra pe primul loc al clasamentului, la o distanță de 3 puncte de principala urmăritoare, Flacăra Muntenii de Sus, și la 6 puncte de ocupanta locului 3, AS Hușana Huși.
Galben-verzii au jucat în prima parte a campionatului un număr de 12 meciuri, 11 în campionat și unul în Cupa României – Faza Județeană, înregistrând 9 victorii (Star Tătărăni, AS Hușana Huși, Vitis Șuletea, FC Gârceni, Sporting Bârlad, FDR Tutova, Juventus Fălciu, Flacăra Muntenii de Sus și Multim Perieni), 2 egaluri (Racova Pușcași, Atletic Club Bârlad) și o înfrângere (Juventus Fălciu în Cupă).
Conform datelor de la Asociația Județeană de Fotbal (AJF), vasluienii au înscris 42 de goluri (41 în campionat și 1 în cupă) și au încasat 13 (10 în campionat și 3 în cupă).
Cel mai mare scor înregistrat în tur a fost 14-0, cu FDR Tutova pe teren propriu, la capătul opus fiind rezultatul de 0-0, în deplasarea de la Racova Pușcași, singurul meci în care ”galben-verzii” nu au reușit să marcheze!
Meciul, din ultima etapă cu Multim Perieni, întrerupt în minutul 60, la scorul de 10-0 pentru ”galben-verzi”, a fost decis de comisia de disciplină la masa verde, rezultat final fiind 3-0.
Toți marcatorii echipei din prima parte a campionatului sunt: 1.Moroșan Bogdan-13 goluri; 2.Solomon Cătălin-6; 3.Cezar Ionuț-5; 4.Gîrdea Sergiu-2; 5.Cosovăț Gabriel-2; 6.Abuzătoaei Alin-2; 7.Palade Andrei-2; 8.Crețu Ionuț-1; 9.Sonea Cristian-1; 10.Donosă Andrei-1; 11.Chirilă Robert-1; 12.Buruiană Cristian-1 gol.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

LPS Vaslui a câștigat trofeul la Riccione Football Cup 2019

Grupa 2003 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui obține un nou trofeu important. …

Cătălin Nicolau, antrenorul momentului în liga 4 Vaslui!

Cătălin Nicolau este antrenorul momentului în liga a patra, după ce a reușit să câștige …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *