joi , 24 mai 2018, 23:06
Home / Local / Actualitate / Anchetă la Spitalul Județean, după ce un medic a refuzat să ofere consultații

Anchetă la Spitalul Județean, după ce un medic a refuzat să ofere consultații


Comisia de disciplină din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui va face verificări în cazul unui medic oncolog acuzat că ar fi refuzat în repetate rânduri să consulte un pacient.
„În ultimele luni, au fost făcute o serie de reclamaţii cu privire la faptul că medicul respectiv ar fi refuzat să consulte un pacient. Aparţinătorii au reclamat atât telefonic acest aspect, cât şi pe e-mail. Urmează ca acest caz să fie analizat în cadrul comisiei de disciplină şi ulterior să comunicăm dacă au fost dispuse anumite sancţiuni”, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.
Un bărbat în vârstă de 59 de ani din comuna Berezeni, care a fost supus în trecut unei intervenţii chirurgicale, la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi, s-a prezentat de mai multe ori la SJU Vaslui, deoarece s-a simţit rău, iar rudele sale acuză faptul că medicul oncolog a refuzat să-l consulte. Potrivit conducerii unităţii medicale vasluiene, pacientul necesită îngrijiri paliative, iar spitalul nu oferă astfel de servicii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Curs festiv la Liceul ”Emil Racoviță”

O nouă generaţie de elevi ai Liceului “Emil Racoviţă” Vaslui şi-au luat zborul către noi …

Muzică și poezie, la Biblioteca Județeană

Vineri, 25 mai, la ora 14, în sala de activități a Bibliotecii Județene “Nicolae Milescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *