luni , 25 martie 2019, 07:52
Home / Local / Actualitate / Autoturism Renault furat din Franța, depistat la controlul de frontieră

Autoturism Renault furat din Franța, depistat la controlul de frontieră


Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Renault care figura în bazele de date ca fiind furat din Franța.
În ziua de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Leonid P., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 25 de ani, conducând un autoturism marca Renault, ce avea aplicate numere de înmatriculare franceze.
La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că mijlocul de transport în cauză figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de Franța la data de 28.12.2017, iar autoturismului în cauză îi fuseseră atribuite alte plăcuţele de înmatriculare.
Cu privire la aspectele constatate, Leonid P. a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză din Franța, contra sumei de 3.400 euro şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, iar autoturismul, în valoare de 16.000 lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Marș pentru viață, la Vaslui!

Peste 300 de vasluieni au participat, astăzi, la ”Marşul pentru viaţă” organizat de Asociaţia ”Provita” …

Video:Un veteran de război din Miclești, a implinit 100 de ani

Autoritățile din comuna Miclești au ținut să-l sărbătorească pe veteranul de război Vasile Samoilă, ajuns …