sâmbătă , 15 decembrie 2018, 08:17
Home / Sport / Cinci vasluieni, prezenți la Programul ”Talent”

Cinci vasluieni, prezenți la Programul ”Talent”


Loturile naționale lărgite de cadeți și juniori vor participa la un cantonament de o săptămână la Izvorani (7-14 ianuarie), sub comanda selecționerului Jordi Giralt. Acțiunea face parte din programul ”Talent”, inițiat de Federația Română de Handbal.
Printre jucătorii convocați de antrenorul spaniol se numără și cinci handbaliști de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.
Din lotul de cadeți (născuți 2002 și 2003) fac parte vasluienii Florin Ciurescu și Ionuț Morărașu. Cei doi sunt pregătiți de profesorul Liviu Gugleș.
La juniori au fost convocați portarul Eduard Cioată, alături de jucătorii Vlad Hușanu și Tudor Buguleț, care este component și al Centrului Olimpic de la Sighișoara. Cei trei sunt pregătiți la LPS Vaslui de profesorul Laurențiu Cozma.
Vasluienii nu sunt la prima convocare la loturile naționale. Eduard Cioată a făcut parte din lotul României de juniori, care a participat la turneul ”Viitorul Azi” de la Vaslui.
Vlad Hușanu și Tudor Buguleț au fost cu România la un turneu internațional de handbal în Franța.
Programul Talent are ca obiectiv principal identificarea și selecția celor mai valoroși handbaliști din România la categoriile de vârstă: juniori (2000-2001) și cadeți (2002-2003).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Cele mai bune academii de handbal feminin vin la Vaslui

În perioada 15-16 decembrie, Sala Sporturilor din Vaslui găzduiește cel mai important turneu de handbal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *