marți , 19 februarie 2019, 06:37
Home / Local / Actualitate / REVELION ÎN SIGURANŢĂ!

REVELION ÎN SIGURANŢĂ!


Peste 250 de poliţişti vasluieni se vor afla în stradă pentru ca trecerea în Noul An să fie făcută în linişte. Din dispoziţia şefului Poliţiei Române au fost luate măsuri suplimentare, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică.

Şi în perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, Poliţia Română va fi la datorie, în slujba comunităţii.
Peste 250 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
Poliţiştii angrenaţi suplimentar fac parte din structurile de ordine publică, poliție rutieră, poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.
Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică în locurile în care se vor organiza manifestările specifice sărbătorilor de iarnă, fiind pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi, totodată, să intervină atunci când situaţia o va impune.
În această perioadă, Poliţia Rutieră va acţiona pe întreaga reţea de drumuri, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Întrucât în aceste zile se anticipează valori ridicate de trafic, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță civică numărul polițiștilor a fost suplimentat.

Pentru o deplasare în siguranță, Poliția Română atrage atenția cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere. Având în vedere condiţiile meteo, pe majoritatea tronsoanelor de drum din ţară, înainte de a pleca, verificaţi întotdeauna starea tehnică a autovehiculului şi interesaţi-vă în privinţa stării traseului pe care urmează să îl parcurgeţi.

Poliţia Română recomandă tuturor cetăţenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecţie pentru a petrece Sărbătorile de iarnă în siguranţă. Vă dorim un Nou An Fericit, fără evenimente negative!

LA MULŢI ANI!

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prinsă la volan fără permis de conducere

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la …

Sute de vizitatori la Târgul Apicol de la Vaslui

Timp de două zile, în municipiul Vaslui a avut loc Târgul Apicol Vaslui 2019 la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *