duminică , 20 ianuarie 2019, 20:45
Home / Sport / Echipament de la FRF

Echipament de la FRF


Asociația Județeană de Fotbal Vaslui anunță încheierea derulării proiectului ”Federația Română de Fotbal sprijină dezvoltarea fotbalului județean vasluian”.
Proiectul a vizat achiziționarea de echipament sportiv pentru un număr de 16 echipe de seniori ce participă în campionatele județene ale Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui. Valoarea totală a proiectului derulat este de 23.000 lei, Federația Română de Fotbal (FRF) asigurând prin finanțarea acestui proiect 90% din valoarea totală, restul fiind asigurat de AJF Vaslui.
”Acest proiect face parte din programul de înzestrare cu echipament sportiv destinat cluburilor participante în campionatele oficiale de la nivelul județului Vaslui. Astfel, în 2016, a fost achiziționat echipament pentru un număr de 14 cluburi, tot de seniori printr-un proiect de finanțare al Consiliului Județean Vaslui, valoarea totală a proiectului de atunci fiind de 18.000 lei, 7000 lei fiind asigurati de AJF Vaslui, iar 11.000 de CJ Vaslui”, a spus Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui.
În perioada 2018-2019 vor beneficia de proiecte de înzestrare cu echipament sportiv și accesorii, echipele de copii și juniori, precum și corpul de arbitri și observatori din cadrul AJF Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Antrenamente la pielea goală

Handbaliștii de la CSM Vaslui se pregătesc pentru cea de-a doua parte de campionat la …

Fotbaliștii reprezentativi ai Vasluiului participă la campania ”Fotbal din suflet pentru copii”

Cei mai importanți fotbaliști ai Vasluiului participă la campania ”Fotbal din suflet pentru copii”, inițiată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *