marți , 22 ianuarie 2019, 16:37
Home / Sport / An excelent pentru Karate Kensei

An excelent pentru Karate Kensei


CS ”Karate Kensei” Vaslui a avut unul dintre cei mai prolifici ani. Clubul coordonat de sensei Constantin Roznov, 5 Dan, a avut un sportiv în topul primilor zece sportivi ai anului, la disciplinele neolimpice. Este vorba despre Maria Caliniuc. Vasluianca s-a clasat pe locul 9, fiind premiată în cadrul Galei Sportului Vaslui.
Maria Caliniuc s-a întors cu două medalii de la Campionatele Mondiale de karate tradițional, fiind vicecampioană mondială la tineret, în proba de enbu mixt, iar la kumite-senioare, aceasta s-a clasat pe locul 3 cu echipa României.
Un alt sportiv cu rezultate este Cosmin Roznov, care a ajutat la obținerea medaliei de argint la Mondiale, în proba de enbu mixt-tineret, iar la Campionatul Național de Karate Tradițional Shotokan a obținut medalia de bronz, la aceeași probă.
Cilip Sava Ilie este medaliat cu bronz la Campionatul Național de Karate Tradițional Shotokan-Fudokan, în probele de fuku go, enbu mixt și kata,.
La Campionatul Mondial de Karate Tradițional-Fudokan, Sandu Alexandru a devenit campion mondial la fuku go, juniori.
Abiana Mihaela Hincianu este dublă medaliată cu bronz la campionatele naționale, în proba de enbu mixt.
”Mulțumim Primăriei Municipiului Vaslui și domnului primar Vasile Pavăl pentru sprijinul acordat mișcaăii karate-ului tradițional, prin activitățile pe care clubul Karate-Kensei Vaslui le-a realizat, grație susținerii acordate”, a conchis Constantin Roznov, președintele CS ”Karate Kensei” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Egal în primul amical al iernii

CSM Vaslui a remizat în primul amical al iernii, cu CSM Bacău, scor 37-37. S-au …

CSM Bacău, parteneră de pregătire pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui va susține cinci partide de verificare, toate cu reprezentanta Ligii Naționale, CSM Bacău. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *