marți , 22 ianuarie 2019, 16:23
Home / Local / Actualitate / Infracțiuni la regimul circulației rutiere

Infracțiuni la regimul circulației rutiere


Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni au depistat în trafic o tânără care a încredințat unui cetățean român autoturismul său pentru a-l conduce, deşi avea cunoştinţă despre faptul că bărbatul nu obţinuse niciodată acest drept.
În data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni-I.T.P.F. Iași aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit în trafic, pentru control, pe comunicația Huși-Murgeni, un autoturism înmatriculat în Germania, condus de vasluianul Nelu C., în vârstă de 29 de ani. Bărbatul era însoțit de Dorina B., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 36 de ani, proprietara mijlocului de transport.
Deoarece la controlul de frontieră, în momentul solicitării documentelor, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, cele două persoane au fost conduse la sediul sectorului, pentru efectuarea de verificări suplimentare.
În urma verificărilor efectuate şi din declaraţiile persoanelor, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar Dorina B. i-a încredințat autoturismul lui Nelu C., deși cunoștea faptul că acesta nu deține permis.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredinţare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Școala „Ștefan cel Mare” vine în sprijinul elevului bolnav de cancer

Rareș Diaconu, elevul olimpic diagnosticat cu o formă de cancer osos, a reușit să mobilizeze …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *