sâmbătă , 15 decembrie 2018, 09:54
Home / Sport / Vicecampionii României

Vicecampionii României


Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui bifează o nouă performanță. Puștii de la grupa 2008 au revenit de la Reșița cu medaliile de argint și titlul de vicecampioana României. Elevii profesorului Adi Racoviță au pierdut finala mare a Memorialului ”Gheorghe Ola”, scor 1-3, în fața Luceafărului Cluj.
În faza grupelor, LPS Vaslui a trecut cu scorul de 3-1 de ACS Dănuț Coman Pitești, 3-0 de Hidro Râmnicu Vâlcea și cu 1-0 de Viitorul Constanța.
În finala mare, clujenii au marcat trei goluri din faze fixe, în vreme ce pentru LPS Vaslui a marcat Liviu Luchian.
”Astăzi nu ați pierdut, din contra ați câștigat respectul tuturor românilor ce apreciazâ acest frumos sport! Sunteți exemple de urmat pentru ceilalți colegi din cadrul unității noastre și vă asigurăm că puteți conta pe susținerea noastră! Felicitări și antrenorilor Racoviță Adi-Ionuț, Tătaru Mihai și Vartolomei Cristi pentru munca depusă și mulțumim părinților pentru încrederea acordată”, a spus Ionuț Chiochiu.
Echipa vicecampioană este format din Denis Velișcu, Petronel Pribeagă (portari); David Acatrinei, Marcos Sacară, Denis Lișiță, Alexandru Maxim, Ianis Podoleanu, Rareș Pălimaru, Robert Șopron, George Manolachi, Ianis Spânu, Rareș Silitră, Liviu Luchian și Ianis Bârlădeanu (jucători în teren).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Cele mai bune academii de handbal feminin vin la Vaslui

În perioada 15-16 decembrie, Sala Sporturilor din Vaslui găzduiește cel mai important turneu de handbal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *