marți , 16 octombrie 2018, 10:54
Home / Local / Actualitate / Târg de Crăciun la Școala ”Constantin Parfene”

Târg de Crăciun la Școala ”Constantin Parfene”


Elevii Şcolii Gimnaziale “Constantin Parfene” din Vaslui au învăţat despre frumos, răbdare şi stima de sine, prin artă! Totul a făcut parte dintr-un proiect al unităţii şcolare, care a devenit tradiție. Târgul de Crăciun, ajuns la cea de a cincea ediție, este locul unde elevii și-au dezvoltat, în primul rând, simţul pentru frumos.
Chiar ieri, în cadrul Târgului organizat la şcoală, s-au vândut cele mai reuşite piese realizate de elevi în cadrul atelierelor. Printre obiectele expuse, au fost şi figurine specifice Sărbătorilor de Iarnă: oameni de zăpadă, globuleţe, realizate manual.
”Standurile încărcate cu rodul muncii copiilor, care au realizat felicitări, ornamente și decorațiuni de Crăciun, au fost aranjate cu grijă de copiii care au participat la ediția din acest an. Aceștia i-au îmbiat pe cei prezenți să cumpere din toate produsele expuse, în schimbul unei sume modice. Această manifestare este unul din modurile în care se încearcă încurajarea dezvoltării abilităților practice la elevi și a spiritului antreprenorial”, a precizat Nastica Olaru, director adjunct al Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

A fost activat Planul roşu de intervenţie: accident rutier cu 7 victime pe DE-581

Şapte persoane au fost grav rănite, doua dintre ele fiind încarcerate, în urma unui grav …

Accident cu 6 victime la Iveşti; a fost activat Planul roşu de intervenţie

Șase persoane au fost rănite, duminică seara, într-un accident de circulaţie petrecut pe raza localităţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *