duminică , 20 ianuarie 2019, 22:01
Home / Local / Actualitate / Cercetat pentru infracțiuni de furt

Cercetat pentru infracțiuni de furt


Polițiștii bârlădeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt din societăți comerciale și locuințe din municipiul Bârlad.
Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de săvârșirea a cinci infracțiuni de furt din societăți comerciale și locuințe.
Polițiștii au stabilit faptul că, în perioada februarie 2014 – octombrie 2017, bărbatul a sustras bunuri (utilaje mecanice, materiale de construcții și alte produse) din patru societăți comerciale și o locuință din municipiului Bârlad. Una din fapte a fost săvârșită împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, din aceeași localitate.
Prejudiciul creat prin comiterea faptelor este de aproximativ 20.000 de lei.
De asemenea, bărbatul de 39 de ani este cercetat și pentru o infracțiune de loviri sau alte violențe, faptă comisă în luna mai 2015.
Astăzi, bărbatul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziele Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui

Liceul ”Ștefan Procopiu” (LSP) Vaslui a marcat 47 de ani de existență, organizând o nouă …

Portret de familie: meniuri sănătoase cu carne de pui

Meniurile cu carne de pui reprezintă alegerea preferată a tuturor, datorită numeroaselor avantaje: carnea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *