sâmbătă , 15 decembrie 2018, 09:16
Home / Sport / Iernează pe podium

Iernează pe podium

Sweden’s goalkeeper Cecilia Grubbstrom grabs a ball during their women’s handball preliminary match against France at the 2012 Summer Olympics, Wednesday, Aug. 1, 2012, in London. (AP Photo/Matthias Schrader)
Vasluiul a găzduit cel de-al doilea turneu de sală la handbal feminin, junioare I. Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a obținut o victorie și o înfrângere. Vasluiencele pregătite de profesoara Ramona Popa au câștigat duelul cu LPS Piatra Neamț, scor 32-26, însă au pierdut decisivul cu LPS Roman, scor 21-26.
Grație acestor rezultate, LPS Vaslui a ratat ocazia de a urca pe poziția a doua în clasamentul seriei A, însă și-au consolidat poziția a treia, calificabilă la turneul semifinal.
Formația vasluiană are 12 puncte acumulate, după zece meciuri disputate, fiind la șase puncte de locul 1, ocupat de LPS Iași, și la patru de locul 2, unde se regăsește LPS Roman.
Campionatul se reia pe 11 februarie, când fetele de la Vaslui vor juca în deplasare, cu LPS Suceava, adversară care deține lanterna roșie.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Cele mai bune academii de handbal feminin vin la Vaslui

În perioada 15-16 decembrie, Sala Sporturilor din Vaslui găzduiește cel mai important turneu de handbal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *