marți , 19 februarie 2019, 06:14
Home / Sport / ”Gândul nostru e către play-out!”

”Gândul nostru e către play-out!”


HC Vaslui nu a avut un sezon extraordinar. Formația noastră a ratat șansa de a fi în plutonul fruntaș, după 15 etape, iar o posibilă prezență în play-off este aproape compromisă.
”Ne-am fi dorit cu toții să terminăm sezonul în prima parte a clasamentului. Din păcate, nu a fost așa cum ne-am dorit. Ne-am propus să fim mai sus, să avem mai multe puncte, dar n-a fost să fie. Atât s-a putut în momentul de față. Sper să ne revanșăm în anul ce va urma”, a spus Bogdan Pralea, antrenor-jucător la HC Vaslui.
Echipa a fost măcinată de multe probleme medicale în ultimele etape, staff-ul tehnic având la dispoziție doar zece jucători: ”Avem patru jucători indisponibili, iar alți doi nu s-au antrenat în această perioadă. Antrenamentele nu le-am putut desfășura în condiții optime. Cu zece jucători este greu să pregătești un meci din punct de vedere tactic”.
Acum, gândurile Vasluiului se îndreaptă către adversarele posibile din play-out, iar Bogdan Pralea mizează pe punctaj maxim din meciurile rămase de disputat cu aceste echipe.
”Acum, gândul nostru se îndreaptă către echipele de categoria noastră, gen Focșani, Baia Mare, Suceava, Făgăraș și Iași. Important pentru noi e să luăm punctele puse în joc cu aceste adversare”, a conchis tehnicianul HC Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, regina handbalului feminin

Școala ”Mihail Sadoveaanu” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal fete și …

CSM Vaslui, victorioasă la Suceava

CSM Vaslui s-a impus fără probleme la Suceava, câștigând la o diferență de 12 goluri, …