duminică , 24 februarie 2019, 04:58
Home / Sport / Argint la Cupa României

Argint la Cupa României


CS ”Viitorul” Vaslui a fost pe podiumul Cupei României la lupte libere, competiție ce a avut loc la Putna, județul Suceava, în perioada 8-10 decembrie.
Antrenorul Neculai Beligan a avut în concurs trei sportivi, din care Florin Ciobanu a obținut medalia de argint la categoria 60 kg. La 66 kg, Andrei Biciușcă a terminat pe locul 5. Clubul vasluian l-a mai avut în concurs pe Radu Huhulea.
”Am avut o prezență onorabilă, din trei sportivi obținând o medalie. Concursul s-a bucurat de o participare numeroasă și de o bună organizare. Felicit sportivii pentru rezultate”, a spus Neculai Beligan.
Cupa României pentru juniori I a adunat în Sala Sporturilor din comuna Putna aproape 300 de sportivi antrenori din întreaga țară.
Organizată cu sprijinul Primăriei Putna, competiția s-a bucurat de prezența președintelui ¬Fe¬derației Române de Lupte, Răzvan Pârcălabu, și a secretarului general, Alin Grigore. Nu au lipsit marile legende ale luptelor din România, precum Ștefan Rusu, Simion Popescu, Nicu Ginga, Ilie Matei sau Sandu Marin.
Un moment special a fost reprezentat de întâlnirea dintre legendele acestui sport și membrii cercului olimpic Fair Play al Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” Putna.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CSM Vaslui mai are nevoie de o victorie pentru a fi matematic în semifinalele Diviziei A

CSM Vaslui va întâlni mâine, de la ora 18, pe CSU Galați, în cadrul etapei …

Sporting Vaslui a câștigat amicalul de la Suceava

Sporting Vaslui au câștigat amicalul cu Foresta Suceava, echipă aflată în liga a treia, scor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *