joi , 21 martie 2019, 13:55
Home / Local / Actualitate / Serbările școlare de Crăciun, în pericol

Serbările școlare de Crăciun, în pericol


Ministerul Educației a trimis, joi, către toate inspectoratele școlare judetene, o adresă prin care le comunică decizia Executivului referitoare la cele trei zile de doliu național și recomandă respectarea solemnității momentului.
„Având în vedere adoptarea de către Guvernul României a HG 870/2017, privind declararea zilelor de 14, 15 și 16 decembrie 2017, zile de doliu național pe teritoriul României, în memoria majestății Sale Regele Mihai I al României, șef al statului român între anii 1927-1930 și 1940-1947, vă rugăm să luați măsurile ce se impun pentru respectarea acestora, recomandând unităților de învățământ amânarea manifestarilor culturale, artistice și sportive programate pentru aceste zile”, se arată în adresa Ministerului.
În zilele respective în multe grădinițe, dar și în școli erau programate serbări de Crăciun, care se suprapun cu perioada de doliu național. În toate aceste instituții din țară vor avea loc discuții pentru a se stabili dacă se va respecta recomandarea venită din partea ministerului, ori dacă serbările pot fi reprogramate sau chiar anulate.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Pădurarii vasluieni vor fi dotați cu pistoale

Cătălin Idriceanu, directorul Direcției Silvice Vaslui, declară că pădurarii vor avea în dotare pistoale cu …

Politicianul anului în asistență socială

Vasluiul a avut doi reprezentanți premiați în cadrul Galei de Excelență în Asistență Socială 2019, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *