duminică , 17 decembrie 2017, 19:21
Home / Sport / HC Vaslui-Steaua, joi, ora 18 ”Matematic, încă mai avem șanse la play-off!”

HC Vaslui-Steaua, joi, ora 18 ”Matematic, încă mai avem șanse la play-off!”


”Cât matematic avem posibilitatea de a accede în play-off, nu ne rămâne decât să luptăm până la capăt”, afirmă Bogdan Pralea, antrenorul-jucător al HC Vaslui.
Acesta regretă faptul că nu a schimbat mai devreme sistemul de apărare în meciul cu Suceava, în speranța că rezultatul putea fi altul.
”După un start de partidă echilibrat, din păcate au urmat cele două eliminări în tabăra noastră și pot spune că acolo s-a rupt echilibru. Suceava a făcut o apărare foarte bună și a reușit să marcheze câteva goluri ușoare pe contraatac și faza a 2-a.
După pauză am încercat să revenim în meci, dar din nou nu am fost inspirați la finalizare în primele 10 minute, fapt ce a dus la o diferență uriașă de 12 goluri. Împreună cu domnul profesor Acsinte am decis să schimbăm sistemul de apărare, iar acest lucru a dat roade, având în vedere că am reușit să ajungem de la -12 la -3. Ne pare rău că nu am luat această decizie mai devreme, poate că altul ar fi fost rezultatul la acest meci”, a mai spus Pralea.
Pentru HC Vaslui a fost o săptămână de coșmar, cu mulți jucători indisponibili: ”Am avut mulți jucători accidentați sau răciți, iar antrenamentele s-au desfășurșat în 10 jucători de câmp. Acest lucru, cu siguranță, și-a lăsat amprenta la acest meci. Este de apreciat că la Suceava am avut în echipă 4 jucători cu probleme medicale destul de mari, dar ei și-au dorit să joace și să ajute echipa cât pot”.
HC Vaslui va evolua joi, de la ora 18, în optimile Cupei României, când va întâlni acasă, Steaua București.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

HC Vaslui-Politehnica Timișoara 28-35 (14-17) Meci fără istoric

HC Vaslui a pierdut și ultimul meci din acest an, iar jucătorii promit un moment …

Vasluiul, gazda unui turneu internațional de handbal

Vasluiul se pregătește de găzduirea primului turneu internațional la handbal masculin. Patru naționale de juniori, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *