duminică , 16 decembrie 2018, 18:03
Home / Sport / HC Vaslui-Steaua, joi, ora 18 ”Matematic, încă mai avem șanse la play-off!”

HC Vaslui-Steaua, joi, ora 18 ”Matematic, încă mai avem șanse la play-off!”


”Cât matematic avem posibilitatea de a accede în play-off, nu ne rămâne decât să luptăm până la capăt”, afirmă Bogdan Pralea, antrenorul-jucător al HC Vaslui.
Acesta regretă faptul că nu a schimbat mai devreme sistemul de apărare în meciul cu Suceava, în speranța că rezultatul putea fi altul.
”După un start de partidă echilibrat, din păcate au urmat cele două eliminări în tabăra noastră și pot spune că acolo s-a rupt echilibru. Suceava a făcut o apărare foarte bună și a reușit să marcheze câteva goluri ușoare pe contraatac și faza a 2-a.
După pauză am încercat să revenim în meci, dar din nou nu am fost inspirați la finalizare în primele 10 minute, fapt ce a dus la o diferență uriașă de 12 goluri. Împreună cu domnul profesor Acsinte am decis să schimbăm sistemul de apărare, iar acest lucru a dat roade, având în vedere că am reușit să ajungem de la -12 la -3. Ne pare rău că nu am luat această decizie mai devreme, poate că altul ar fi fost rezultatul la acest meci”, a mai spus Pralea.
Pentru HC Vaslui a fost o săptămână de coșmar, cu mulți jucători indisponibili: ”Am avut mulți jucători accidentați sau răciți, iar antrenamentele s-au desfășurșat în 10 jucători de câmp. Acest lucru, cu siguranță, și-a lăsat amprenta la acest meci. Este de apreciat că la Suceava am avut în echipă 4 jucători cu probleme medicale destul de mari, dar ei și-au dorit să joace și să ajute echipa cât pot”.
HC Vaslui va evolua joi, de la ora 18, în optimile Cupei României, când va întâlni acasă, Steaua București.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

IPJ Vaslui organizează Cupa Centenar la futsal

Astăzi și mâine, la Sala Sporturilor din Vaslui are loc Cupa Centenar la futsal. Competiția, …

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *