marți , 14 august 2018, 21:05
Home / Sport / Vasluiul, pe podiumul Mondialelor de karate tradițional

Vasluiul, pe podiumul Mondialelor de karate tradițional


Sute de karateka s-au întrecut la Campionatul Mondial de Karate Tradițional Shotokan pentru cadeţi, juniori, tineret şi seniori, desfăşurat la Montecatini (Italia). Din lotul naţional al României au făcut parte şi trei karateka de la clubul ”Karate Kensei” Vaslui. Este vorba despre Cosmin Roznov, Maria Caliniuc și Ilie Sava Cilip, pregătiți de Sensei Constantin Roznov, 5 Dan, președintele clubului vasluian.
Reprezentanții Vasluiului și-au trecut în palmares două medalii. Cosmin Roznov și Maria Caliniuc au devenit vicecampioni mondiali la enbu mixt, tineret. Maria Caliniuc au obținut medalia de bronz și cu echipa de senioare a României, la kumite.
”Suntem foarte bucuroşi de reușita sportivilor care au urcat pe podium în cadrul acestui Campionat Mondial, unde concurenţa a fost acerbă. Datorită nivelului ridicat de dificultate, precum și emoţiilor, nu putem decât să-i felicităm pe aceşti sportivi pentru rezultatele obținute, care s-au ridicat fără probleme la pretențiile unei competiții de asemenea anvergură. Aducem mulțumiri parinților, sponsorilor și tuturor susținătorilor mișcării de karate tradițional”, a declarat Constantin Roznov.
Cei trei reprezentanți ai Vasluiului au obținut mai multe clasări pe poziția a cincea, la diferite probe.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Doi vasluieni la Europenele din Croația

Handbaliștii vasluieni Tudor Buguleț și Cătălin Brăescu fac parte din lotul României Under 18 la …

Naționala feminină de futsal, în cantonament la Vaslui

De astăzi și până pe 13 august, la Vaslui se va afla echipa națională de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *