duminică , 17 decembrie 2017, 19:40
Home / Local / Actualitate / Graba strică treaba

Graba strică treaba


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de competență profesională fals.
În ziua de 03 decembrie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul din R. Moldova Ion A., în vârsta de 46 de ani, conducând ansamblul de vehicule format dintr-un camion și o semiremorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de competență profesională prezentat la controlul de frontieră, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, ocazie cu care polițiștii de frontieră au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.
În legătură cu cele constatate, Ion A. a declarat că certificatul de competență profesională eliberat de autorități pe numele lui a expirat la data de 20.11.2017, iar pentru eliberarea unui alt document era nevoie să aștepte aproximativ trei săptămâni, motiv pentru care a apelat la un conațional, care în schimbul sumei de 50 de euro i-a obținut documentul prezentat la control.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Accident feroviar grav la Rosiesti

Un accident grav s-a petrecut in urma cu cateva minute in zona Roșiești Gara, la …

Corala Fantasia l-a colindat pe Episcopul Ignatie

Fantasia a susținut în această seară un concert de colinde în Catedrala Episcopală de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *