miercuri , 17 octombrie 2018, 17:02
Home / Local / Actualitate / Actiuni ale politistilor vasluieni

Actiuni ale politistilor vasluieni


Pentru siguranţa cetăţenilor, 140 de poliţişti au acționat, în medie, zilnic, în ultima săptămână, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 406 de evenimente, dintre care 348 au fost sesizate prin SNUAU 112.
În urma activităților, au fost constatate 163 de infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 18 persoane bănuite de comiterea faptelor. Au fost depistate 2 persoane urmărite național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 640 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridica la peste 190.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de 1300 de lei.
În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiști în domeniul siguranţei rutiere şi pentru salvarea de vieți, au fost constatate 25 de infracțiuni la regimul rutier.
De asemenea, au fost reținute 36 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bani europeni pentru modernizarea iluminatului public din Vaslui

Într-o ședință extraordinară, consilierii locali au aprobat documentația tehnico-economică pentru investiția ”Eficientizarea și extinderea sistemului …

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE

Un bărbat de 47 de ani, din municipiul Vaslui a fost reținut de polițiștii rutieri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *