marți , 26 martie 2019, 00:36
Home / Sport / Rezultatul meciului LPS Piatra Neamț-Sporting Juniorul Vaslui va fi decis de FRF

Rezultatul meciului LPS Piatra Neamț-Sporting Juniorul Vaslui va fi decis de FRF


Lipsă de fair play din partea Liceului cu Program Sportiv (LPS) Piatra Neamț în confruntarea cu Sporting Juniorul Vaslui din Liga Elitelor U 17. Gazdele nu au asigurat condiții propice pentru disputarea partidei, astfel că arbitrii nu au lăsat cele două echipe să dispute jocul, în condițiile în care terenul era acoperit cu zăpadă, iar organizatorii au avut timp suficient pentru a îndepărta nămeții, însă nu au făcut-o, în speranța că vor primi de la FRF o reprogramare.
Însă, conform regulamentului, arbitrii au consemnat în foaia de joc că LPS Piatra Neamț nu au remediat situația nici după trecerea termenului de 30 de minute stabilit de ROAF, cerând comisiei de disciplină a FRF să sancționeze clubul nemțean cu pierderea jocului prin forfait.
Urmează ca FRF să ia act de cele trecute în document, dar și de memoriul depus de Sporting Juniorul Vaslui, pentru a omologa la masa verde rezultatul partidei.
În aceeași zi, de la ora 12, trebuia să se dispute și partida dintre LPS Piatra Neamț și Sporting Juniorul, meci contând pentru Campionatul Național U 19. Nici acest meci nu s-a disputat din cauza condițiilor improprii în care se afla terenul.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Stadionul din Munteni de Sus are nocturnă

Încă un stadion din județul Vaslui beneficiază de nocturnă. Este vorba despre arena din comuna …

CSM FC Vaslui a învins Juventus Fălciu, scor 7- 0,în Cupa României

CSM FC Vaslui a obținând o nouă victorie confortabilă, scor 7-0, în fața formației Juventus …