miercuri , 15 august 2018, 00:54
Home / Local / Actualitate / A venit bradul de Crăciun

A venit bradul de Crăciun


Municipiul Vaslui va avea în premieră anul acesta un târg de Crăciun, susțin autoritățile locale. Bradul a fost adus déjà în centrul orașului, urmând ca în zilele următoare să fie împodobit.
”Totul de va desfăşura în Piaţa Centrului Civic, acolo unde urmează să fie amplasate căsuţele de lemn în care vor sta comercianţii. Târgul va fi deschis în jurul datei de 15 decembrie. Au fost stabiliţi deja comercianţii. Este vorba despre firme sau persoane fizice autorizate care vor oferi produse specifice sărbătorilor: alimente, dulciuri, ornamente pentru brazi, cadouri. Sperăm ca prin organizarea acestui târg să le facem vasluienilor mai plăcute sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.
Edilul şef a precizat că anul acesta vor fi schimbate şi ornamentele care vor fi folosite la iluminatul festiv.
”Licitaţia a fost câştigată de o firmă din Cluj, care lucrează deja pentru împodobirea oraşului. Am decis ca anul acesta să schimbăm ornamentele de Crăciun şi să mergem cu iluminatul de sărbători şi în câteva zone de suburbie. Am acordat o atenţie deosebită zonei centrale, unde toţi brazii naturali vor fi ornaţi de sărbătoare şi vom împodobi un brad mare, care sper să fie pe placul copiilor, mai ales”, a mai spus Vasile Pavăl.
Vasluienii vor avea și un patinoar, ce va fi amplasat în parcul Copou: ”Suntem în faza de licitație, însă mai mult ca sigur văm avea patinoar și în această iarnă”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …