joi , 13 decembrie 2018, 03:34
Home / Local / Actualitate / A venit bradul de Crăciun

A venit bradul de Crăciun


Municipiul Vaslui va avea în premieră anul acesta un târg de Crăciun, susțin autoritățile locale. Bradul a fost adus déjà în centrul orașului, urmând ca în zilele următoare să fie împodobit.
”Totul de va desfăşura în Piaţa Centrului Civic, acolo unde urmează să fie amplasate căsuţele de lemn în care vor sta comercianţii. Târgul va fi deschis în jurul datei de 15 decembrie. Au fost stabiliţi deja comercianţii. Este vorba despre firme sau persoane fizice autorizate care vor oferi produse specifice sărbătorilor: alimente, dulciuri, ornamente pentru brazi, cadouri. Sperăm ca prin organizarea acestui târg să le facem vasluienilor mai plăcute sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.
Edilul şef a precizat că anul acesta vor fi schimbate şi ornamentele care vor fi folosite la iluminatul festiv.
”Licitaţia a fost câştigată de o firmă din Cluj, care lucrează deja pentru împodobirea oraşului. Am decis ca anul acesta să schimbăm ornamentele de Crăciun şi să mergem cu iluminatul de sărbători şi în câteva zone de suburbie. Am acordat o atenţie deosebită zonei centrale, unde toţi brazii naturali vor fi ornaţi de sărbătoare şi vom împodobi un brad mare, care sper să fie pe placul copiilor, mai ales”, a mai spus Vasile Pavăl.
Vasluienii vor avea și un patinoar, ce va fi amplasat în parcul Copou: ”Suntem în faza de licitație, însă mai mult ca sigur văm avea patinoar și în această iarnă”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Regatul de gheață, pus în scenă la Grădinița nr.3 Vaslui

Grădinița nr.3 Vaslui a oferit imaginea sezonului de iarnă. Preșcolarii de la grupa mare și-au …

Palatul administrativ va fi supus unei expertize seismice

Consiliul Județean (CJ) Vaslui intenționează să realizeze o expertiză seismică asupra clădirii Palatului Administrativ. A …