luni , 25 martie 2019, 23:59
Home / Sport / CSU Suceava-HC Vaslui, duminică, ora 18 Ultima etapă a turului

CSU Suceava-HC Vaslui, duminică, ora 18 Ultima etapă a turului


HC Vaslui se află în fața unui examen important pentru supremația în play-out. Vasluienii vor întâlni o posibilă contracandidată la salvarea de la retrogradare, CSU Suceava. Meciul are o încărcătură emoțională aparte. O eventuală victorie ar însemna pentru handbaliștii pregătiți de Alexandru Acsinte și Bogdan Pralea un plus 12 în caz că vor evolua în play-out.
Însă, vasluienii nu au renunțat la play-off, atât timp cât șanse matematice există în continuare. Echipa nu traversează o perioadă bună, deși jocul este dătător de speranțe. HC Vaslui vine după trei înfrângeri consecutive, în fața unor echipe cu experiență, Dunărea Călărași, Steaua și HC Dobrogea Sud Constanța.
”De când conduc această echipă, îi percep pe băieți la fel de muncitori și ambițioși. Nu am ce să le reproșez. Cred că este vorba de o combinație de factori. A venit această schimbare în staff-ul tehnic în timpul meciului, am avut și meciuri cu echipe puternice, dar ne-am menținut acolo, am deranjat adversarele. Cred că mai avem de umblat la noi, la echipă. Ducem dinamica jocului foarte bine, însă până la un anumit punct. Aici trebuie lucrat. Punctul acesta trebuie să-l întârziem cât mai mult, fiindcă am avea de câștigat. Nu disper și împreună vom scoate echipa la liman”, a spus Alexandru Acsinte, antrenorul HC Vaslui.
Partida de la Suceava va fi arbitrată de cuplul Manea-Iliescu, din București.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Stadionul din Munteni de Sus are nocturnă

Încă un stadion din județul Vaslui beneficiază de nocturnă. Este vorba despre arena din comuna …

CSM FC Vaslui a învins Juventus Fălciu, scor 7- 0,în Cupa României

CSM FC Vaslui a obținând o nouă victorie confortabilă, scor 7-0, în fața formației Juventus …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *