luni , 27 mai 2019, 07:03
Home / Local / Actualitate / Tâlhari reținuți de polițiști

Tâlhari reținuți de polițiști


În dimineața de 19 noiembrie a.c., după ce au consumat băuturi alcoolice într-un club din Vaslui, numitul P. Costel, de 19 ani, A. Vlăduţ, de 19 ani, H. Teodor, de 15 ani şi L. Paul, de 18 ani, toți cu domiciliul în comuna Tanacu, s-au deplasat spre zona Sălii Polivalente Vaslui. Aceștia au observat că în fața lor se deplasa un tânăr pe care au început să-l lovească. După ce trei dintre bănuiți s-au îndepărtat, P. Costel i-a mai aplicat câteva lovituri, după care i-a sustras telefonul mobil din buzunar. Persoana vătămată are 22 de ani și domiciliază pe raza comunei Văleni.
În data de 24 noiembrie a.c. doi dinte cei mai sus menționați, A. Vlăduț, P. Costel și fratele acestuia din urmă, P. Vasilică, de 22 de ani, tot cu domiciliul în Tanacu, s-au distrat într-un club de pe raza municipiului Vaslui. La ora 01.30, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice au plecat din club. Pe drum, P. Costel s-a separat de ceilalţi doi care se deplasau spre centrul civic.
În intervalul 01.50-02.00, numiții P. Vasilică şi A. Vlăduţ au ajuns pe platoul de la teatrul de vară când au observat că în faţa lor se deplasa în acelaşi sens de mers persoana vătămată, în vârstă de 16 ani, din municipiul Vaslui. Când au ajuns lângă persoana vătămată, suspecţii P. Vasilică şi A. Vlăduț au început să-i aplice lovituri cu pumnii în zona feţei doborându-l la pământ. Cei doi bănuiți au controlat persoana vătămată prin buzunare şi au sustras fiecare câte un telefon mobil.
După comitere faptei, cei doi bărbați s-au despărțit. P. Vasilică s-a reîntâlnit cu fratele său, P. Costel, în zona Independenţa. La scurt timp cei doi frați, au observat un alt tânăr, U. Alexandru, de 20 de ani, cu domiciliul în municipiul Vaslui. Cei doi i-au aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate, iar P. Costel i-a sustras geaca cu care era îmbrăcat.
În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, A.Vlăduț, P. Costel și fratele acestuia, P. Vasilică, au fost reținuți pentru 24 de ore. În cursul zilei de 25 noiembrie a.c., pe numele celor trei bărbați, Judecătoria Vaslui a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Ceilalți participanți la fapte sunt cercetați în stare de libertate.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Constantin Parfene” a fost în sărbătoare!

Școala ”Constantin Parfene” a marcat o nouă ediție a Zilelor Școlii. Pe parcursul unei zile, …

Ministrul Sănătății, despre ambulanța împotmolită la Delești

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, la un post TV, ca barbatul pentru care s-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *