duminică , 17 decembrie 2017, 17:40
Home / Local / Actualitate / Sute de sancțiuni aplicate de polițiști

Sute de sancțiuni aplicate de polițiști


În intervalul unei săptămâni, aproximativ 150 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au acționat pe raza judeţului nostru pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 16 acțiuni și s-a intervenit la 402 evenimente, dintre care 331 au fost sesizate prin S.N.U.A.U. 112.
În urma activităților, au fost constatate 182 infracţiuni, dintre care 19 au fost constatate în flagrant delict. Urmare a cercetărilor efectuate în dosarele penale aflate în lucru, au fost dispuse 7 măsuri restrictive de libertate.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.053 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 371.967 lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române. Astfel, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 23 de infracțiuni la regimul rutier.
Au fost reținute 56 permise de conducere și au fost retrase 24 certificate de înmatriculare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

ISJ sprijină îmbunătățirea relației școală-familie

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a organizat conferinţa finală a proiectului cu titlul “Şcoala şi …

Urșii de la Comănești vin la Vaslui

Piaţa Civică a Vasluiului va fi invadată, duminică, 17 decembrie, de urşii de la Comănești, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *