joi , 13 decembrie 2018, 03:54
Home / Sport / HC Vaslui-HC Dobrogea Sud Constanța 25-28 (13-17)

HC Vaslui-HC Dobrogea Sud Constanța 25-28 (13-17)


HC Vaslui se îndepărtează tot mai mult de locurile de play-off, gândurile handbaliștilor pregătiți de Alexandru Acsinte și Bogdan Pralea fiind îndreptate către jocurile cu posibilele adversare din play-out.
Vasluienii au făcut un meci bun în fața Constanței lui Sandu Iacob, care nu se aștepta la o replică așa de bună din partea gazdelor.
Din păcate, Vasluiul n-a gestionat bine finalurile de repriză, dând posibilitatea adversarei să se distanțeze.
Așa s-a întâmplat în prima parte, când oaspeții au rupt echilibrul la patru goluri, scor 13-17. Vasluienii au revenit în debutul părții a doua, egalând 17-17, cele două echipe mergând cap la cap minute bune. La scorul de 24-26, Barac a avut șansa apropierii la un singur gol, însă a trimis în portar, astfel că Dobrogea pune capăt speranțelor fanilor, veniți și de această dată în număr mare, cu o consecutivă de două goluri. Cumpănici are cuvântul la ultima fază, jocul încheindu-se cu victoria Constanței, scor 25-28.
Rudi Stănescu, șeful HC Dobrogea, a trăit meciul din tribune, însă în partea a doua a urcat pe ultimul rând, trăgând dintr-o țigară electrică încontinuu.
La final a recunoscut că a avut emoții pentru victorie, felicitând Vasluiul pentru modul cum și-a apărat șansele.
Pentru gazde au marcat Tiberius Moldovanu (6), Amihăesei (5), Gabriel Bujor (5), Darius Dragon (3), Claudiu Dediu (3), Barac (1), Mihai Bujor (1) și Cumpănici (1).
HC Vaslui rămâne pe locul 10, cu 12 puncte, iar în ultima etapă a turului are o deplasare extrem de importantă, la Suceava, rezultat care cântărește foarte mult în ierarhia pentru play-out.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Vicecampioana României vine la Vaslui

CSM Vaslui nu a avut noroc la tragerea la sorți pentru sferturile Cupei României. Formația …

Bibirig: ”Felicit jucătorii pentru calificare!”

Leonard Bibirig a ținut să-și felicite jucătorii, după calificarea CSM-ului Vaslui în sferturile Cupei României. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *