duminică , 20 ianuarie 2019, 21:34
Home / Sport / HC Vaslui-HC Dobrogea Sud Constanța, miercuri, ora 17.30 Vasluieni rezervați!

HC Vaslui-HC Dobrogea Sud Constanța, miercuri, ora 17.30 Vasluieni rezervați!


Miercuri, Sala Sporturilor găzduiește un meci cu o încărcătură sentimentală aparte. Sandu Iacob, cel care a cunoscut gloria ca tehnician la Vaslui, se află în postura de adversar, situație deloc ușoară pentru fostul mare handbalist al României.
”E un moment inedit pentru mine. Sentimentele sunt amestecate, dar mă cu cât se apropie ora partidei voi fi conectat la miza partidei și voi lăsa sentimentele deoparte, pentru a-mi urmări propria echipă și obiectivul pe care îl avem de atins”, a spus Sandu Iacob.
Tehnicianul o vede pe Constanța favorită, având un lot mult mai experimentat, însă vasluienii au de partea lor publicul și ambiția grupului, care poate oferi momente de handbal spectaculoase: ”Faptul că știu foarte bine echipa din Vaslui, poate fi un avantaj. Însă, la fel de bine știu că la Vaslui există un grup, capabil să facă meciuri mari. Așa că nu va fi simplu. Mai e și publicul vasluian, care știe foarte bine să-și sprijine echipa în momentele dificile. Valoric suntem peste lotul de la Vaslui și suntem favoriți”.
În schimb, vasluienii sunt mai rezervați în declarații, Gabriel Bujor fiind conștient de valoarea adversarilor, cerând ajutorul fanilor, care să fie al 8-lea jucător în partida din această după amiază.
”Suntem conștienți ca va fi un meci greu, având în vedere ca avem și câțiva jucători accidentați. Sperăm într-un rezultat pozitiv și un joc cât mai bun. Ne dorim un public cât mai numeros, pentru a fi al 8-le-a jucător. Fanii ne pot susține în momentele dificile și am convingerea că vor fi lângă noi și de această dată”, a spus Gabriel Bujor.
Observatorul partidei este președintele Comisiei de Arbitri, Vasile Pavel, din Buzău.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Antrenamente la pielea goală

Handbaliștii de la CSM Vaslui se pregătesc pentru cea de-a doua parte de campionat la …

Fotbaliștii reprezentativi ai Vasluiului participă la campania ”Fotbal din suflet pentru copii”

Cei mai importanți fotbaliști ai Vasluiului participă la campania ”Fotbal din suflet pentru copii”, inițiată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *