miercuri , 19 iunie 2019, 07:07
Home / Sport / Cupa, confiscată de vasluieni

Cupa, confiscată de vasluieni


21 de medalii de aur, 14 de argint şi 13 de bronz este zestrea sportivilor de la „Liga de Est” Vaslui la finalul ediţiei din acest an a Cupei României la taekwondo.
Cei mai merituoşi sunt Adelina Mihai, care a obținut titlul de cea mai bună senioară, grație celor patru medalii de aur la individual.
Georgian Manea a fost declarat cel mai bun senior, care a obținut trei medalii de aur la individual, iar Sara Bogdan a fost cea mai bună junioară III din competiție.
Aceste performanțe i-au adus clubului ”Liga de Est” Vaslui locul 1 în clasamentul general la seniori și locul 3 în clasamentul general la juniori II și III.
”În urma rezultatelor obținute de sportivii clubului Liga de Est Vaslui la juniori și seniori, vor fi selectionați sportivii de pe primele locuri în vederea alcătuirii lotului național de taekwon-do ITF al României, ca o primă etapă, pentru participarea la Campionatul European de juniori și seniori din 12-15 aprilie 2017, Maribor, Slovenia. Participarea la această activitate sportivă face parte dintr-un proiect de finanțare al Primăriei Municipiului Vaslui pentru anul 2017”, a declarat Mihai Hondru, președintele CS ”Liga de Est”.
La Cupa României din acest an au participat 19 de cluburi, cu 370 de sportivi. CS Liga de Est Vaslui a fost reprezentat la Sibiu de 24 sportivi, din care 7 juniori III (Sara Bogdan, Ștefania Filip, Denisa Filip, Bianca Rotariu, Matei Alexandru, Iakov Fuflygin, Fedor Fuflygin), 3 juniori II (Amalia Codreanu, George Surugiu, Alin Moșuleț), 5 juniori I (Miruna Lupașcu, Ana Maria Hăisan, Laura Munteanu, Dragoș Chiriac, Răzvan Croitoru), 9 seniori (Andra Ghețeu, Adelina Mihai, Marcel Miron, Georgian Manea, Ștefan Frățian, Mircea Hondru, Andrei Chiriac, Alin Zaharia, Cristian Popa), 3 antrenori (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Miron Marcel), 5 arbitri (Mihai Hondru, Alin Zaharia, Miron Marcel, Ana Maria Hăisan, Dragoș Chiriac) și 5 suporteri.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Claudiu Dediu nu mai este jucătorul Vasluiului

Claudiu Dediu este primul jucător care părăsește echipa de handbal CSM Vaslui. Interul stânga nu …

LPS Vaslui a câștigat trofeul la Riccione Football Cup 2019

Grupa 2003 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui obține un nou trofeu important. …