luni , 23 aprilie 2018, 15:48
Home / Local / Actualitate / Mercedes cu numere false de înmatriculare, depistat la Albiţa

Mercedes cu numere false de înmatriculare, depistat la Albiţa


La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul român Igor S., în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Lituania.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul nu este și nu a fost înmatriculat în nicio țară din Uniunea Europeană și că numerele de înmatriculare în cauză au fost atribuite de autoritățile lituaniene unui alt autoturism.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul cu suma de 8.500 euro, în momentul achiziționării primind şi documentele aferente și prezentate la controlul de frontieră. Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că vehiculul nu are drept de circulaţie pe drumurile publice.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare .

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Ștefan Ciobotărașu” Lipovăț, în sărbătoare!

Şcoala “Ştefan Ciobotăraşu” din Lipovăţ a marcat cea de a 15-a ediţie a Zilelor Şcolii. …

Apel civic catre cetateni!

În cadrul unei întâlniri convocate de prefectul Eduard-Andrei POPICA, șeful secției Bârlad a Direcției Regionale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *