joi , 21 martie 2019, 14:12
Home / Sport / Dobrogea Sud Constanța va avea viață grea la Vaslui

Dobrogea Sud Constanța va avea viață grea la Vaslui


Dobrogea Sud Constanța vine la Vaslui din postura de favorită. În plus, pe bancă se află Sandu Iacob, tehnician care cunoaște foarte bine formația gazdă, pe care a pregătit-o în ultimele sezoane. Cu toate acestea, vasluienii promit că își vor vinde scump pielea, anunțând un meci interesant.
”Va fi un meci foarte greu. Constanța are o echipă bună cu jucători experimentați. Mai mult de atât, Sandu Iacob știe foarte bine și echipa noastră! Dar asta nu înseamnă că noi o să ne dăm la o parte. O să dăm totul pe teren pentru a face un meci bun și să câștigăm. Ne vom vinde scump pielea! Va fi un duel destul de interesant, având în vedere că nu de mult timp a plecat Sandu la ei”, a spus Silvian Amihăesei, cel mai bun vasluian din meciul cu Steaua, autor a opt goluri.
În sezonul trecut, Constanța s-a impus la Vaslui, scor 24-26, iar în meciul retur, formația pregătită de Bogdan Pralea și Alexandru Acsinte a scăpat victoria printre degete, după ce Gabriel Cumpănici a ratat o aruncare de la șapte metri, la ultima fază a meciului, rezultatul final fiind de 24-24.
Partida va fi arbitrată de cuplul Octavian Fînață (Arad) și Ștefan Hendrea (Baia Mare).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Joi sunt programate doua meciuri din Cupa României – faza județeană

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui a programat, joi, 21 martie, o nouă etapă a …

Deliciosul de Vaslui susține performanța în volei

Echipa feminină a Liceului ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui a obținut medaliile de bronz la faza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *