miercuri , 19 iunie 2019, 06:40
Home / Local / Actualitate / Minor, prins la volanul unei mașini

Minor, prins la volanul unei mașini


Polițiștii Postului de Poliție Tăcuta au identificat ieri, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, un tânăr de 17 ani, din comuna Tăcuta care se deplasa, fără drept, cu un autoturism pe raza localității de domiciliu.
Polițiștii au procedat regulamentar la oprirea în trafic a acestuia, iar la verificarea efectuată au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, mașina condusă de tânăr avea numere diferite de înmatriculere față-spate. Testarea cu aparatul alcooltest a tânărului a indicat o valoare de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit pe numele tânărului dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.
Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bărbat din Grivița, plasat sub control judiciar pentru violență în familie

Un bărbat de 38 de ani, din localitatea Grivița, județul Vaslui a fost reținut pentru …

Video:Comuna Roșiești a fost în sărbătoare!

Ziua comunei Rosiesti a fost marcatã, cu cea de-a XV-a editie a Sãrbãtorii Comunei.  Cateva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *