duminică , 20 ianuarie 2019, 21:51
Home / Fără categorie / Cu Steaua, în Cupă!

Cu Steaua, în Cupă!


HC Vaslui a dat de Steaua și în Cupa României, după ce Federația Română de Handbal a tras la sorți partidele din optimile acestei competiții.
Partida se va disputa la Vaslui, urmând ca forul handbalistic să anunțe ziua când se va disputa meciul, programul optimilor fiind în perioada 6-8 decembrie.
Duelul se va disputa într-o singură manșă, iar în caz de egalitate se va trece direct la aruncări de la șapte metri.
”Meciul din Cupa României cu Steaua este un prilej de a ne lua revanșa. Avem suficient timp de a îndrepta anumite aspecte în jocul nostru pentru acest meci”, a spus Bogdan Pralea, antrenorul-jucător al HC Vaslui.
Pentru vasluieni e un joc revanșă, după ce în campionat Steaua s-a impus cu ajutorul arbitrilor, scor 22-29: ”Am început bine acest meci și am reușit să avem o evoluție constant bună pe toată perioada primei reprize. În partea a doua a meciului, după minutul 40, antrenorul Stelei a avut inspirația de a introduce al șaptelea atacant, fapt care ne-a surprins pe faza defensivă. Pe atac, influențați și de anumiți factori, nu am mai fost la fel de lucizi la finalizare. Ne-am fi dorit cu toții o nouă victorie împotriva Stelei, dar din păcate pentru noi, cât și pentru suporteri, nu am reușit acest lucru. Sper să ne revanșăm etapa următoare”.
Programul optimilor: Minaur Baia Mare-Dinamo; CSM București-HC Odorhei; Potaissa Turda-CSM Focșani; Poli Timișoara-CSU Suceava; HC Dobrogea Sud Constanța-Poli Iași; Loc 1 Seria B-CSM Făgăraș; HC Vaslui-CSA Steaua București; Loc 1 Seria A-AHC Dunărea Călărași.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Maiorul Marian Panfil, decorat cu Emblema de Onoare

Un ofițer al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui a fost decorat, prin ordin al …

Descoperit la controlul de frontieră cu identitatea falsă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit ascunsă asupra …